Sta Sterk kamp - mei en zomervakantie - leer omgaan met pesten en krijg meer zelfvertrouwen

Sterk Staan Kamp 2021. Mei en zomervakantie! Max 8 kinderen van 8 t/m 12 jaar:

Op naar meer zelfvertouwen met…o.a met toneelspelen, knutselen en met team-oefeningen.Het Sta Sterk-dagkamp is een weerbaarheidstraining in de mei en zomervakantie voor kinderen van 8 tot 12 jaar die worden gepest of meer zelfvertouwen kunnen gebruiken. 

Tijdens dit kamp krijgen zij handvaten aangereikt om sterker om te gaan met pestgedrag en beter voor zichzelf op te komen. We gaan o.a. oefenen met sterke lichaamstaal, je eigen mening geven, nee zeggen, zeggen waar je last hebt, meedoen in de groep, omgaan met buitensluiten en hoe je een kunt praatje maken met anderen. Hierdoor krijgen ze meer zelfvertrouwen en ze maken vaak ook nog nieuwe vrienden tijdens deze gezellige week! De Sta Sterk Training is de methodiek die de basis vormt voor het kamp. 

Alles wordt op een laagdrempelige en speelse manier geoefend met toneel/rollenspellen, creatieve opdrachten, verhalen , animaties, ontspannings-, visualisatie en ademhalingsoefeningen, helpende gedachtes en natuurlijk oefen-opdrachten voor thuis. 

Het sta sterk kamp wordt gehouden op de super toffe locatie Fort Penningsveer, dit fort is omstreeks 1900 gebouwd als verdedigingswerk en vanwege haar unieke karakter opgenomen op de lijst van werelderfgoed van de Unesco. Fort Penningsveer ligt aan de rand van Haarlem, in het groen van recreatiegebied Spaarnwoude. Bij mooi weer hebben we een mooie plek buiten, mocht het gaan regenen, hebben we een plek in het Fort. 

De ouders/verzorgers worden goed ingelicht over de nazorg. Hierdoor is het mogelijk om alles dat tijdens het kamp geleerd wordt na het kamp te kunnen blijven oefenen. Wat ook nog eens heel leuk en bindend is. 

Data, tijd en kosten 

Mei-vakantie 3 t/7 mei Meld je nu aan!

Zomervakantie 19 tot 23 & 16 tot 20 augustus 

Tijd: Maandag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 16.00 uur

Locatie: Fort Penningsveer - Penningsveer 2, 2065 AM Haarlemmerliede

Kosten: € 450,- vijf dagen inclusief drinken, eten, materialen, intake gesprek en evaluatie

Maximaal 8 kinderen in 1 groep met 2 begeleiders

Meld je nu aan!