Hebben jullie de posters al gespot van de Sta Sterk-groepstraining?

Hebben jullie de posters al gespot van de Sta Sterk-groepstraining?

Deze  ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐‡๐š๐š๐ซ๐ฅ๐ž๐ฆ Voor deze aanstaande training is ivm de samenstelling van de groep nog plek voor ๐Ÿ ๐ฃ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ญ๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐๐ž ๐Ÿ– ๐ž๐ง ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฃ๐š๐š๐ซ๐Ÿงก๐Ÿ’ช๐Ÿป

Kinderen -van 8 t/m 12 jaar- ontdekken tijdens de training op een positieve manier voor zichzelf op te komen, zelfvertrouwen te krijgen en om te gaan met lastige situaties - zoals pesten-. Ook op sociale media.

De training bestaat uit 10 lessen van 75 minuten op woensdagmiddag in Bibliotheek Schalkwijk, 2 informatie-momenten voor de ouders van 1 uur, een intake-gesprek en evaluatie-gesprek. Daarnaast krijg je een Sta Sterk map waarin alles van de training terugkomt en je zelf thuis mee aan de slag kan. Ook na de training.

We gaan spelenderwijs aan de slag met verschillende themaโ€™s zoals: je eigen menig geven, nee zeggen, hulp vragen, praatje maken en nog veel meer. Dit doen we met rollenspellen, creatieve opdrachten, animaties, ontspannings-, visualisatie en ademhalingsoefeningen, helpende gedachtes en oefen-opdrachten voor thuis uit de map. We maken uiteraard veel plezier tijdens de training en doen leuke energizers en spelletjes.

Ouder(s), verzorger(s) of andere vertrouwenspersonen worden bij de training betrokken en op eigen initiatief ook de docent.

Les 10 wordt feestelijk afgesloten met een diploma en vaak ontstaan er nieuwe vriendschappen tijdens de training.
Beperkt plek. Max 6 kinderen. Meer informatie of aanmelden? Stuur mij een bericht ๐Ÿ˜ƒ

#haarlem #stasterktraining #omgaanmetpesten #zelfvertrouwen Kenniscentrum Omgaan met Pesten #plezier #nieuwevrienden
Stichting Omgaan met Pesten Mike Warners de Bibliotheek Zuid-Kennemerland

11-9-2021 13:43